Načítám Akce

« Všechny Akce

Konference Archivy & Muzea

6. listopadu , 11:00 am - 7. listopadu , 1:00 pm

500Kč

Archivy & Muzea

6.7. listopadu 2024 / Západočeské muzeum v Plzni, p. o. / Plzeň

POZVÁNKA / ONLINE PŘIHLÁŠKA

Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s., a Česká archivní společnost, z. s., ve spolupráci se Západočeským muzeem v Plzni, p. o., Pivovarským muzeem v Plzni Archivem společnosti Plzeňský Prazdroj, a. s., Státním oblastním archivem v Plzni a Archivem města Plzně připravují na podzimní dny konferenci na téma Archivy & Muzea, která proběhne ve dnech 6.7. listopadu 2024 v prostorách přednáškového sálu Západočeského muzea v Plzni, p. o.

Pro konferenci byly vytyčeny tři tematické okruhy. První se zaměří na rekapitulaci legislativních rámců, v nichž se oba příbuzné obory pohybují. Dva následující bloky jsou otevřené všem archivářům a muzejníkům, kteří se budou chtít podělit o praktické zkušenosti při vytváření a realizaci společných projektů nebo jakýchkoliv jiných možností spolupráce.

Zájemci o aktivní vystoupení se mohou přihlásit s příspěvkem v rozsahu max. 1520 minut nejpozději do 30. září 2024. Přednášející v rámci vyplnění ONLINE PŘIHLÁŠKY žádáme o dodání názvu přednášky, resp. stručných tezí příspěvku a krátkého profesního životopisu (obojí max. 5 řádků v podobě souvislého textu).

ONLINE PŘIHLÁŠCE uveďte konkrétní otázky, které jsou vzhledem k uvedeným tématům pro Vás aktuální, o nichž byste chtěli diskutovat, nebo cítíte potřebu o nich načerpat chybějící informace.

Veškeré informace, organizační pokyny a podkladové materiály budou průběžně zveřejnovány na http://www.cz-museums.cz a https://www.cesarch.cz.

ONLINE PŘIHLÁŠKU vyplňte pro každého účastníka konference z Vaší instituce zvlášť.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Více na http://www.cz-museums.cz

Podrobnosti

Zahájení:
6. listopadu , 11:00 am
Ukončení:
7. listopadu , 1:00 pm
Cena:
500Kč

Místo konání

Západočeské muzeum v Plzni, p. o.
Kopeckého Sady 2
Plzeň, Plzeňský 301 00 Česká republika
+ Google Mapa